مشاوره خرید بوبین مقوایی

بوبین مقوایی نامی پرکاربرد در صنعت بسته‌بندی و البته ناآشنا در نزد عموم است. پیش از ورود به بحث مشاوره خرید بوبین مقوایی ابتدا بیایید از تعریف این محصول صنعتی شروع کنیم، سپس با کارکرد بوبین مقوایی، مزایای آن و نحوه سفارش آن آشنا شویم. پس با این مقاله همراه باشید! بوبین از کنار هم قرار گرفتن چند لایه کاغذ تشکیل می‌شود. از دستگاه‌های مخصوصی برای تولید بوبین استفاده می‌شود. به طوری که هسته مرکزی با سطح مقطع عمدتا استوانه‌ای در دستگاه قرار می‌گیرد. سپس لایه‌های کاغذ به دور آن پیچانده می‌شوند. برای آنکه لایه‌ها به خوبی روی یکدیگر تثبیت شوند، از چسب مخصوص بین آن‌ها استفاده می‌شود.

شاید بپرسید تفاوت سایر لوله‌های کاغذی با بوبین مقوایی چیست؟ در پاسخ باید بگوییم که در تولید بوبین مقوایی تعداد لایه‌های کاغذ که روی هم قرار می‌گیرند، زیاد نیست. چرا که نیازی به استحکام زیادی در تولید این محصول وجود ندارد. همین که محصولی تولید شود که بتوان از آن برای رول کردن دستمال کاغذی، فویل، نایلون و … استفاده کرد، کافی است. بنابراین باید توجه داشته باشید که اگر نیاز به لوله‌های کاغذی با استحکام بالا دارید، بوبین مقوایی انتخاب مناسبی نیست.

آشنایی با کاربردهای بوبین مقوایی

بوبین مقوایی برخلاف کر مقوایی که برای بسته‌بندی محصولاتی با وزن زیاد به کار می‌رود، برای بسته‌بندی‌های معمولی و به عنوان هسته مرکزی کالاهایی مانند دستمال کاغذی رولی، سلفون، فویل، نوار چسب و … به کار می‌رود.

احتمالاً تا به حال دوک‌های مقوایی میان نخ‌ها را دیده‌اید یا اگر به مغازه‌های پارچه فروشی نیز سری بزنید، لوله‌های مقوایی را که پارچه‌ها به دور آن پیچیده می‌شوند، می‌بینید. استفاده از بوبین کاغذی در صنایع ریسندگی و بافندگی، یکی دیگر از کاربردهای بوبین است.

مزایای بوبین

مزایای بوبین مقوایی باعث شده است که این محصول برای بسته‌بندی، گزینه اول بسیاری از صنایع باشد. این مزایا عبارت‌اند از:

  • ارزان‌تر بودن خرید بوبین مقوایی نسبت به بسته‌بندی‌های فلزی و پلاستیکی
  • عدم پیچیدگی در فرایند تولید
  • سبک‌تر بودن آن نسبت به لوله‌های پلاستیکی و فلزی
  • امکان چاپ نوشته و لوگوی برند بر روی لوله‌ها
  • قابلیت بازیافت بوبین مقوایی و کمک به حفاظت از محیط زیست

معایب بوبین

در کنار مزایای زیاد بوبین مقوایی به این نکته هم توجه کنید که لوله‌های مقوایی در برابر آب مقاوم نیستند و در صورت خیس شدن، تغییر شکل می‌دهند. همچنین حشرات موذی نیز می‌توانند با جویدن لوله‌ها به آن‌ها آسیب بزنند. پس می‌توان معایب بوبین مقوایی را چنین برشمرد:

  •  آسیب‌پذیر بودن در برابر رطوبت
  • آسیب دیدن در برابر حشرات موذی

صفرتا صد سفارش بوبین مقوایی

پس از بازاریابی محصول خود و برندینگ و طراحی استراتژی کسب و کار، نوبت به تعیین کارکرد بسته بندی بوبین می‌رسد. برای این کار مشخص کنید که بوبین را برای چه کاربردی نیاز دارید. سپس با توجه به طول سفر محصول خود تا رسیدن به دست مشتری ضخامت بدنه بوبین مورد نظر را تعیین کنید. انواع بوبین مقوایی در ضخامت‌های مختلف تولید می‌شود که بر اساس نیاز شما دسته‌بندی می‌شود. در ادامه باید طول بوبین را نیز مشخص کنید. به این ترتیب می‌توانید سفارش نهایی خود را به تولیدکننده بدهید.

گروه صنعتی چیت باکس با بیش از 17 سال سابقه فعالیت در زمینه‌ی تولید لوازم بسته بندی اعم از پالت چوبی و بوبین مقوایی با بهره گیری از دانش نیروهای متخصص، استفاده از به روزترین تجهیزات و با کیفیت ترین مواد اولیه، آماده همکاری و عقد قرارداد با شرکت ها و مجموعه های صنعتی است. برای کسب مشاوره خرید بوبین با ما در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *